top of page

Lajit ja joukkueet

Parru ry:n alaisena toimii Parru HT:n lisäksi monia muita urheilujoukkueita ja -kerhoja, joihin voit tutustua lisää alta. Kaikkiin joukkueisiin ja lajeihin kaivataan mukaan lisää innokkaita harrastajia, joten tule rohkeasti mukaan! Parhaiten saat yhteyden joukkueisiin ottamalla yhteyttä lajivastaavaan. Mikäli omaa lajiasi ei löydy listalta, ota yhteyttä Parru ry:n hallitukseen niin pistetään pyörät pyörimään uuden joukkueen osalta!

Wildmen on 2013 perustettu miesten jenkkifutisjoukkue, joka pelaa Suomen korkeakoulusarjassa. Joukkue on kaksinkertainen Suomen mestari ja tulevalla kaudella jahdataan jälleen uutta mestaruutta! Wildmen toivottaa uusia pelaajia tervetulleeksi mukaan lukuvuoden ympäri.

Instagram: @wildmenofficial

Lajivastaava 2024: Hannes Seppänen

FC Parrulla on futsaljoukkueet sekä miehille että naisille.

 

Miesten joukkue pelaa Itä-Suomen 3. divisioonaa ja naisten joukkue aloittaa kaudella 2023-2024 Naisten Futsal-Kakkonen -sarjan pelit.

Instagram: @fcparru, @fcparru_naiset

Lajivastaavat 2024:

Roosa-Maria Virtanen (naiset)

Tommi Lokki (miehet)

Salibandyssa toimii tällä hetkellä neljä ryhmää ja kokonaispelaajamäärä on noin 200. Joukkueita löytyy kaiken tasoisille sekä miehille että naisille. Kaikille ryhmille on käytössä hyväkuntoiset lainavarusteet.

Miehet pelaavat kolmella tasolla: höntsäryhmässä (kaikentasoisille), pro-ryhmässä (kokeneille) sekä Huhtari-sarjassa (n. 5-divarin tasoa).

Naisten joukkue perustettiin syksyllä 2023 ja uusia pelaajia toivotaan mukaan!

Lajivastaava 2024: Joonas Vähä-Karvia 

LUT Golf on vuonna 2020 perustettu golfkerho kaiken tasoisille golfaajille. Järjestää mm. golfkisoja.

Instagram: @lutgolf

Lajivastaava 2024: Tommi Lokki

Figure Skating

Luistelu

Parru Ice Skaters

Parru Ice Skaters on vuonna 2023 perustettu luistelujoukkue, joka on suunnattu sekä yksilö- että muodostelmaluistelijoille tasosta riippumatta! Joukkueen tarkoituksena tällä hetkellä on treenata yhdessä rennolla meiningillä ja opetella uusia taitoja.

Lajivastaava 2024: Mari Saarinen

Playing Soccer

Jalkapallo

Parrussa pelataan myös jalkapalloa! Ota yhteyttä ja kerromme lisää.

Lajivastaava 2024: Veeti Säike

Puuttuuko oma lajisi?

Ota yhteyttä ja perustetaan joukkue!

Parru ry on matalan kynnyksen väylä perustaa uusia joukkueita, sillä me autamme löytämään pelikaverit ja laittamaan homman käyntiin. 

Aiemmin yhdistyksen alla on ollut myös mm. muodostelmaluistelujoukkue Parru Ice Girls, jonka toiminta on hiipunut vuosien saatossa. Mikäli joukkueen toiminnan elvyttäminen tai toiseen lajiin uuden joukkueen perustaminen kiinnostaa, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

bottom of page