top of page

Parru Fights Cancer 2023

Parru Fights Cancer on maksuton ja kaikille avoin hyväntekeväisyysottelu, jonka tuotot ohjataan lyhentämättömänä Saimaan Syöpäyhdistyksen toimintaan. Hyväntekeväisyysottelu on matalan kynnyksen keino tukea Roosa nauha -kampanjaa nauttien samalla ensiluokkaisesta jääkiekosta!

Ottelu pelataan keskiviikkona 18.10.2023 Kisapuiston jäähallissa. Kiekko putoaa jäähän klo 19.30, mutta sisääntuloruuhkan välttämiseksi suosittelemme tulemaan paikalle jo klo 19. Ottelu on maksuton, mutta voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen pääsymaksun.

PFC-2022_29.jpg

Lahjoituskohde

Ottelun tuotot ohjataan lyhentämättömänä Saimaan Syöpäyhdistyksen toimintaan. Syöpäyhdistyksen toiminnalla muun muassa ehkäistään syöpään sairastumista, edistetään siitä selviytymistä sekä tarjotaan tärkeää tukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Lue lisää https://www.saimaansyopayhdistys.fi/.

Saapuminen otteluun

Ottelu pelataan Kisapuiston liigajäähallissa (Kisakatu 9, 53200 Lappeenranta). Ilmaiset bussit LUT-yliopistolta Kisapuistoon keskustan kautta lähtevät yliopistolta 18.30 sekä 18.45. Huomioithan, että myöhemmät bussit tulevat todennäköisesti nopeasti täyteen. Kisapuistosta löytyy hyvin parkkitilaa eli voit saapua myös omalla autolla. 

Ottelun yksityiskohdat

Ottelussa kohtaavat Parru HT sekä Jyväskylän yliopiston jääkiekkojoukkue JKV. Ottelu on osa FCAA-korkeakoulusarjaa. Peli on normaalin jääkiekko-ottelun pituinen 3 x 20 min. Ottelussa on myös erätauko-ohjelmaa ja paikan päältä saa ostettua ruokaa ja juomaa. Huomioithan, että halli on anniskelualuetta eli omia alkoholijuomia ei saa tuoda.

Parru Fights Cancer 2022

Viime vuonna Parru Fights Cancer keräsi Kisapuistoon noin 1300 katsojaa pelaajien ja järjestäjien lisäksi. Keräsimme yhdessä hieman alle 3000 euron hyväntekeväisyyspotin, joka on ensimmäistä kertaa järjestetylle tapahtumalle hieno saavutus! 

bottom of page